Smart City Parking

Ontdek wat ons onderscheidt en waarom wij uw eerste keuze zijn voor al uw parkeerbehoeften.

Wat Meer Over
Smart City Parking

Smart City Parking is de ultieme bestemming voor wie op zoek is naar een veilige en betrouwbare parkeergarage in het bruisende centrum van Den Haag. Onze strategisch gelegen parkeergarage is dé ideale plek om jouw voertuig met een gerust hart achter te laten.

Daarnaast bieden we de service om te kunnen profiteren van onze Hand Carwash, waardoor je auto weer fris en stralend voor je klaarstaat wanneer je terugkomt.

Flexibel en centraal

Onze parkeergarage is geopend van 08:00 uur ‘s ochtends tot 01:00 uur ‘s nachts, zeven dagen per week. Dit betekent dat je altijd bij ons terecht kunt, ongeacht het tijdstip van jouw bezoek. Door onze centrale locatie in het centrum heb je snel toegang tot belangrijke bestemmingen in de stad.

Of je nu een vergadering hebt, gaat winkelen of uit eten gaat, parkeren bij Smart City parking is een handige keuze.

Wat onze klanten zeggen

We hechten veel waarde aan wat klanten over ons zeggen. Daarom streven we er voortdurend naar om hun feedback te begrijpen en te gebruiken om onze diensten te verbeteren en aan hun verwachtingen te voldoen.

Peter Moerkens
Peter Moerkens
Topzaak met personeel dat echt hun vak verstaat! Voor alle mensen die klagen dat ze wat langer moeten wachten of de eigenaar moeilijk kunnen bereiken: als je kwaliteit wil, moet je toch een beetje geduld hebben. Pearl wast en poetst zelf ook auto’s, dus heeft niet altijd tijd om telefoontjes aan te nemen. Topservice, ik ben hier vaste klant.
Lulu Home
Lulu Home
Top bedrijf
Roderick de Greef
Roderick de Greef
Wat een toppers hier auto lijkt weer of hij uit de showroom komt! Heel erg bedankt Pearl en team voor het harde werk!!
faidwn .Petropoulos
faidwn .Petropoulos
A complete solution to wash and vacuum your car
Bonne Bekkema
Bonne Bekkema
Binnen en buiten voor 40 Euro en in de tussentijd winkelen in de stad. Betaald parkeren is bijna nog duurder. En ook echt glimmend schoon de auto terug krijgen